Otvoren veliki Okov centar u Igalu!

U četvrtak 14. juna je, uz bogat zabavni program, otvoren 15. po redu prodajni objekat Okova – ovoga puta u Igalu.

Nova prodavnica se prostire na površini od 2.000 metara kvadratnih, a u najmodernijem i najbolje osmišljenom objektu do sada. Od arhitektonskog rješenja na dva nivoa, preko planiranja optimalnog asortimana, odnosno, prilagođavanja izbora 13 velikih robnih grupa potrebama lokalnog stanovništva, do izlaganja i ukupne prezentacije proizvoda – vodilo se računa o svim detaljima i u svaki se ugradilo sve naučeno o maloprodaji u prethodnih 25 godina poslovanja.

Cijela kampanja je protkana sloganom „i na drugom kraju grada“, za šta vjerujemo da će mnogi Novljani, posebno stanovnici Igala i okoline, znati da cijene – značajno smanjenje vremena potrebnog za dolazak do Okova koji se u prethodnih 12 godina nalazio u Zelenici.

Ponosni smo na to što je u ovom savremenom trgovačkom objektu posao pronašlo još 30 Novljana, kojima je generalni direktor obećao ono što se u Okovu podrazumijeva: bezrezervno poštovanje njihovog dostojanstva i svih radnih i ljudskih prava.

Dan je otpočeo svečanom ceremonijom u 09:30 h, a događaj su upriličile mažoretke i mjesna muzika "Đenovići". Najveću pažnju je privukao lokalni turistički vozić u kom su radnici novog prodajnog centra došli na svoje radno mjesto.

Prvoga dana je preko 6.000 ljudi posjetilo novi Okov centar u Igalu. Povodom otvaranja, na kompletan asortiman od 30.000 proizvoda je važio popust od 15%, a prvi kupci na kasama su nagrađeni vaučerima za kupovinu u iznosu od po 50 eura.

Ovaj projekat nagovještava još jednu jako bitnu perspektivu za Okov, a to je internacionalna ekspanzija. Odavde ćemo, naime, biti još bliži Dubrovniku, Trebinju i ostalim gradovima susjednih država iz kojih već postoje redovni kupci.

Ukoliko želite da budete u toku sa našim aktivnostima, prijavite se na mailing listu ovdje (sekcija Newsletter).

s