Otvara se još jedan Okov u Nikšiću

Sa velikim zadovoljstvom saopštavamo da će još jedan Okov u Nikšiću biti otvoren u četvrtak 20. avgusta u 10 h. Nova prodavnica će se nalaziti u okviru TC Tempo u Rudom Polju.

Na dan otvaranja odobravamo popust od minimum 15% na kompletan asortiman, veliki broj akcijskih proizvoda sa još većim umanjenjem cijena, a svaki 50. kupac će dobiti vrijedan poklon. Svečana ceremonija počinje u 09:30 h nastupom mlade zvijezde Ismaila Delije, a društvo će mu praviti lokalno kulturno-umjetničko društvo. 

Novi Okov centar će biti 14. po redu u maloprodajnoj mreži preduzeća. Prva Okov prodavnica u Nikšiću je otvorena još prije 17. godina. Do 2011. godine sa uspjehom su poslovale dvije manje prodavnice u ulici Nika Miljanića, odnosno ulici 5. proleterske. Te godine je otvoren veliki i moderno opremljeni Okov centar u bulevaru 13. jula koji danas predstavlja omiljenu destinaciju građana kada je u pitanju kupovina alata i kućnih potrepština. Motiv za otvaranje još jednog centra u Nikšiću je bio približavanje ponude preduzeća žiteljima na drugom kraju grada.

s