Otvara se veliki Okov centar u Ulcinju

Sa zadovoljstvom saopštavamo da će veliki Okov centar u Ulcinju biti otvoren u četvrtak 7. aprila u 10 h. Novi centar se nalazi u Ulcinjskom polju, kod kružnog toka koji razdvaja put za Vladimir i Bulevar Teuta. 

Na dan otvaranja odobrava se popust od minimum 15% na kompletan asortiman. Pripremljen je veliki broj akcijskih proizvoda sa još većim umanjenjem cijena, a svaki 50. kupac će dobiti vrijedan poklon. Svečana ceremonija počinje u 09:30 h, a sastojaće se od bogatog kulturno-umjetničkog programa. Akcijski letak, sa prodajnim pogodnostima koji će važiti u novom Okov centru možete pogledati ovdje.

Otvaranjem novog, velikog centra zatvara se manja prodavnica u Ulcinju koja je sa uspjehom usluživala građane punih 6 godina. Ipak, dinamičan rast preduzeća je učinio da postojeća prodavnica bude nedovoljna za izlaganje čitavog asortimana, pa smo se odlučili za izgradnju modernog objekta, koji će biti prvi izbor Ulcinjana kada je u pitanju opremanje doma, bašte ili radionice. Novi centar, ukupne površine 1.100 m2, će nuditi preko 20.000 artikala. 

Pogledajte TV reklamu koja najavljuje otvaranje velikog Okov centra.

Ukoliko želite da budete u toku sa našim aktivnostima, prijavite se na mailing listu ovdje (sekcija Newsletter).

s