proizvodi

Brzi beskamatni krediti u Okovu

03.02.2021.

Svjesni  smo da i u neizvjesnim vremenima život ne staje, obaveze nemaju pauzu, a pouzdan i brz pristup sredsvima je potrebniji nego ikad. Zbog toga smo, u saradnji sa NLB bankom, kreirali jednostavno rješenje i tako kupcima omogućili brži i lakši pristup novcu prilikom kupovine u „Okov“ centrima.

Brzi i beskamatni krediti "NLB banke" do 5.000 eura, sa rokom otplate do 36 rata, našim kupcima pružaju mogućnost da na jednom mjestu obave veće kupovine za opremanje radionice, bašte i domaćinstva.

Glavne odlike ovog kredita su:

Odobravanje u prodavnici, bez posjete banke i za samo 2 minuta* - sve što je potrebno je da kupac sa sobom ima potvrdu o zaposlenju i visini primanja od poslodavca;

Kamatna stopa od 0% **

Besplatna obrada kredita **

Iznos do 5.000 eura i rok otplate do 36 mjeseci.

Osim toga „Kredit na licu mjesta“ podrazumijeva izuzimanje troška za mjenicu i uvid u RKB (Kreditni registar Centralne banke Crne Gore).

Saznajte koji su to još načini za plaćanje na rate u Okov centrima.

________________

* Odnosi se na sve zahtjeve za kredit dostavljene radnim danima od 10 do 22 h shodno radnom vremenu "Kreditnog registra CBCG" (RKB).

** „Kredita na licu mjesta“ - reprezentativni primjer:

Za iznos kredita od 3.000 EUR i rok otplate 24 mjeseca, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 0,00%, efektivna kamatna stopa (EKS) 0,00%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita od 0,00% iznosa kredita (0 EUR), naknada za 1 mjenicu (0 EUR), naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (0 EUR). (Ukupno 0 EUR). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 3.000,00 EUR, dok je iznos mjesečnog anuiteta 125,00 EUR. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate i ostalih naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica i mjenično ovlašćenje korisnika kredita. EKS je važeća na datum informativnog obračuna 02.10.2020. godine.