proizvodi

Donacija Okova Nacionalnom koordinacionom tijelu za zarazne bolesti

23.03.2020.

Prepoznajući ozbiljnost situacije u kojoj se nalazimo, kompanija „Okov“ danas je uplatila 20.000 € na račun Nacionalnog koordinacionog tijela za zarazne bolesti.

Nadamo se da će ova, kao i donacija u robi vrijednosti 10.000 € koju smo prošle nedjelje odobrili Kliničnom centru Crne Gore, pomoći našem zdravstvenom sistemu u što efikasnijem sprovođenju mjera preduzetih na suzbijanju novog koronavirusa, te eventualnom kliničkom liječenju težih slučajeva u budućnosti.

Kao jedna od vodećih trgovačkih kompanija u zemlji, od početka krizne situacije pomno pratimo i sprovodimo sve preventivne mjere propisane od strane Ministarstva zdravlja: na najvišem nivou držimo higijenu svih objekata, rigorozno kontrolišemo maksimalni dozvoljeni broj kupaca u prodavnicama, kao i poštovanje obaveznog rastojanja od minimum 2 m (koje smo i vidno obilježili na kasama i frekventnim sektorima). Za naše zaposlene obezbijedili smo dovoljne količine dezinfekcionih sredstava, zaštitnih maski i rukavica.

Odajući veliku zahvalnost svim zdravstvenim radnicima, kao i ostalima koji se u ovom periodu nalaze na prvoj liniji borbe sa epidemijom, koristimo priliku da podsjetimo naše kupce da je jedini način da iz nje izađemo kao pobjednici – da, svako za sebe i svi zajedno, poštujemo naredbe i preporuke Ministarstva zdravlja koje se odnose na higijenu i socijalno distanciranje.