proizvodi

Nagrada Privredne komore za uspješno poslovanje u 2020. godini

21.04.2021.

Na današnjoj svečanosti povodom 93. godine od osnivanja Privredne komore Crne Gore (PKCG), uručene su nagrade najuspješnijim privrednim društvima u 2020. godini. Nagrade su dodjeljene za izvrsne rezultate u kategorijama: uspješnog poslovanja, društvene odgovornosti, inovativnosti i unapređenja menadžmenta.

Sa ponosom ističemo da je u kategoriji uspješnog poslovanja u 2020. godini nagradu osvojila naša kompanija. 

Predsjednik odbora PKCG Milan Lakićević u obrazloženju nagrada je saopštio: "Kompanija Okov se snažno razvija kako na domaćem, tako i na inostranom tržištu. U Crnoj Gori je proširila prostorne kapacitete i asortiman ponude, unaprijedila poslovanje putem web platforme i povećala broj zaposlenih radnika."

Gojko Bajović, generalni direktor kompanije Okov, povodom osvajanja nagrade je izjavio: "Rezultati u 2020. godini još više dobijaju na težini ako se ima u vidu teška zdravstvena kriza i nepovoljan poslovni ambijent koji su je obilježili. U takvoj atmosferi ne samo da smo očuvali stabilnost firme, već smo i nastavili sa regionalnom ekspanzijom i unapređenjem sveukupnih poslovnih procesa koji predstavljaju osnov za dalji rast."

Osim naše kompanije nagrade su osvojili: za uspješno poslovanje Crnogorski elektroprenosni sistem, za društvenu odgovornost - Jugopetrol i NLB Banka, za inovativnost - Amplitudo, za unapređenje menadžmenta - Slavoljub Popadić.