proizvodi

Sajam grijanja u Okovu

20.09.2019.

Prilika za uštedu u kućnom budžetu je uvijek poželjna, a još kad dođe u pravo vrijeme onda je neprocjenjiva. Baš pred vikend kada se očekuje pad temperature, Okov je za vas pripremio Sajam grijanja sa fantastičnim popustima.

U petak i subotu, 20. i 21. septembra, održaće se 5. Sajam grijanja u svim Okov centrima. U toku ova dva dana odobrićemo minimum 20% popusta na sve: peći, šporete, grijalice i prateću opremu.

Veoma širok asortiman i visok popust vam garantuju da ćete baš na ovom sajmu pronaći idealno rješenje za grijanje vašeg doma. Možda se to rješenje nalazi baš u ovom letku koji prati Sajam grijanja, a u kom smo izdvojili samo dio ponude.

Kada su u pitanju šporeti, najveće interesovanje svake godine izazivaju čuveni "Smederevci". Prepoznatljiv izgled i višedecenijska tradicija grijanja domova širom regiona ulivaju povjerenje kupcima pa se najčešće odlučuju za kupovinu njihovih modela.

Sve veće interesovanje izazivaju i Plamen kamini koji, osim što mogu da vrlo brzo zagriju velike prostorije, daju i romantičnu notu uređenju Vašeg doma.

Onima koji preferiraju korišćenje električnih grijalica toplo preporučujemo da razmisle o kupovini panel konvektora. U našoj ponudi možete pronaći provjerene brendove kao što su Tesy i Nobo.

 

Okov centri će u toku dva dana trajanja sajma raditi po redovnom radnom vremenu, koje možete pogledati ovdje. Obzirom da prodajni centri u TC Bazar (Podgorica) i u TC HDL365 (Radanovići) rade svakoga dana, navedene prodajne pogodnosti u njima će važiti i u nedjelju 22. septembra.

Za kraj, pogledajte i TV reklamu koja najavljuje Sajam grijanja.