proizvodi

U Čačku otvoren veliki Okov centar

22.03.2021.

Naša kompanija je, u ponedjeljak 22. marta, otvorila prodajni centar u Čačku. To je 17. maloprodajni objekat Okova, a drugi u Srbiji, čime je nastavljena planirana ekspanzija na tom tržištu.

Okov centar u Čačku se prostire na 3.500 kvadratnih metara, sa jedinstvenim prodajnim konceptom koji nudi preko 40.000 pažljivo izloženih artikala. Prodavnica se nalazi na uglu Bulevara oslobođenja i magistralnog puta, sa odličnim prilazom i velikim parkingom.

„Prije dvije godine smo otvorili prodajni centar u Beogradu i tako premijerno predstavili naš maloprodajni koncept tržištu Srbije. Kao što smo i očekivali, koncept je brzo stekao popularnost među kupcima i tako smo za kratko vrijeme postali omiljeno mjesto Beograđana za kupovinu proizvoda za radionicu, baštu i domaćinstvo. To nam je dalo vjetar u leđa za otvaranje prodajnih centara u drugim gradovima Srbije“ – ističe menadžment kompanije.

Uvjereni smo da je Čačku, kao privrednom centru zapadne Srbije, nedostajalo jedno ovakvo mjesto, i da će lokalnom stanovništvu, sklonom ka stvaralačkim aktivnostima, izuzetno goditi ponuda i ambijent u novootvorenom objektu.

Posao u novootvorenom centru je pronašlo 50 vrijednih Čačana koji su u prethodna dva meseca prošli sve pripreme kako bi na pravi način mogli da usluže kupce.

Povodom otvaranja odobrene su i brojne prodajne pogodnosti – sve do petka 26. marta važiće 15% popusta na kompletan asortiman, a kupce očekuje i preko 200 ponuda sa mega popustima. Građani Čačka, kao i čitave Srbije, proizvode iz asortimana kompanije Okov mogu kupovati i preko webshop-a www.okov.rs.