proizvodi
Robotski usisivač Explorer serija 20 crni Rowenta
Robotski usisivač Explorer serija 20 crni Rowenta

Groupe SEB Robotski usisivač Explorer serija 20 crni Rowenta

RR6875WH

opis

Rowenta Explorer Serije 20 je samostalan robotski usisivač koji sakuplja prašinu i prljavštinu na čvrstim podovima. Automatsko čišćenje koje ne samo da je jednostavno, već pruža izuzetne performanse čišćenja. Kvalitetna tehnologija sa korisničkim karatkteristikama

... prikaži više

Rowenta Explorer Serije 20 je samostalan robotski usisivač koji sakuplja prašinu i prljavštinu na čvrstim podovima. Automatsko čišćenje koje ne samo da je jednostavno, već pruža izuzetne performanse čišćenja. Kvalitetna tehnologija sa korisničkim karatkteristikama jednostavnim za upotrebu dovodi do zadovoljavajućih rezultata. Za sve tvrde podove.

 

Ovaj usisivač koji je jednostavan za upotrebu ima 3 načina čišćenja, nasumični cik-cak rad za kompleksne prostore, nasumičan režim za sobe, gdje robot kratkotrajno radi cik-cak tokom fiksnih vremenskih perioda, upotpunjen režimom za ivice koji čisti ćoškove zidova i lajsne.

Robot promoviše glatko i bezbjedno čišćenje zahvaljujući navigaciji kombinovanoj sa senzorima protiv pada, laserom i odbojnicima.

Ovaj robot usisivač posjeduje raspored sa 7 programa nedeljno, što ga čini još praktičnijim.

Usisivač dolazi do baze za punjenje automatski zahvaljujući mogućnostima daljinskog ili ručnog upravljanja i sistemu za samopunjenje.


prikaži manje

tehničke specifikacije

Pogon akumulatorski
Vrsta Usisivači

deklaracija

Proizvođač GROUPE SEB Francuska
Zemlja proizvodnje Kina
Uvoznik OKOV doo Podgorica
cijena
320.00 €
jedinica mjere: komad
trošak dostave
0.00 €

za paketne porudžbine veće od 20€ dostava je BESPLATNA