proizvodi

Držite netačnosti daleko od sebe

17.10.2019.

Stolarski metar je dobio konkurenta. Laserskim daljinometrom utvrđujete rastojanja brzo, precizno i jednostavno kao nikad prije.

Novi Zamo – Prvi laserski daljinometar sa adapterima za neograničenu prilagodljivost mjerenja. Opremljen najmodernijom laserskom tehnologijom, ovaj daljinometar obezbjeđuje rezultate sa najvećom preciznošću i pouzdanošću. Novi interfejs sadrži trakasti, tačkasti i linijski adapter za svestranu primjenu. Sad možeš da mjeriš još više – rastojanja, predmete i površine, kao i da ga koristiš za nivelisanje predmeta na zidu.

Uz pomoć tri adaptera s lakoćom ćete moći da izmjerite bilo šta.

Trakasti adapter – služi za precizno mjerenje kratkih rastojanja i predmeta. Lako i precizno mjeri rastojanja i obime do 1,50 m. Trakasti adapter je naročito koristan u određivanju dimenzija predmeta, ramova za slike i namještaja.

Tačkasti adapter – služi za brzo i lako mjerenje krivih linija i rastojanja. Tačkasti adapter ti pomaže da brzo mjeriš rastojanja do 20 m, kao što su rastojanja na zidu ili dužine kablova i tkanina.

Linijski adapter je idealan za horizontalno i vertikalno nivelisanje, poput slika ili polica. Time možeš sebe da poštediš uobičajenog rada sa libelom.

Ovaj daljinometar je precizan, jednostavan i zabavan za korišćenje. Lako računa kvadratne metre jednostavnim dvostrukim klikom i memoriše poslednje izmjerene vrijednosti.

povezani proizvodi