proizvodi

Evo kako da očistite podove bez upotrebe hemikalija!

04.01.2019.

Koliko god da brinemo o zdravlju i čistoći u našoj kući, nikada ne možemo izaći na kraj sa upornim bakterijama i gljivicama. Još ukoliko živimo sa djecom ili kućnim ljubimcima, čist dom zvuči kao misaona imenica.

Naše mame i bake oduvijek biju bitku protiv prljavština uz pomoć raznih hemikalija i ne sluteći koliko je to, zapravo, opasno po zdravlje.

Naime, istraživanja su pokazala da kapacitet pluća mnogo brže opada kod žena koje koriste agresivna sredstva za čišćenje.

Te hemikalije štete plućima isto kao paklica cigareta dnevno! Uz to, oni koji su u većoj mjeri izloženi isparavanju sredstava za čišćenje, skloniji su obolijevanju od astme i oštećenju disajnih puteva.

Sada se sigurno pitate - pa kako onda održavati dom čistim, a da ne ugrozimo zdravlje?

Srećom po sve nas, studije su pokazale da se čak 99,99% bakterija i gljivica može ubiti vodenom parom.

Zato su proizvođači kućnih aparata radili na razvoju podnih paročistača, uz čiju pomoć se lako može održavati higijena različitih površina bez upotrebe bilo kakvih hemikalija.

Jedan od najboljih podnih paročistača na našem tržištu proizvodi američki Black&Decker, kojeg možete pronaći u svim Okov centrima.

Podni paročistač Black&Decker možete kupiti i na Okov webshop-u po cijeni od 74,90 eura.

Ovaj aparat je, nakon što ga uključite u struju, spreman za rad posle samo 30 sekundi koliko mu je potrebno da se ugrije. Opremljen je posudom od 350 ml koja se lako skida i puni, a ugrađen je i sistem sa filtriranje vode koji štiti paročistač od kamenca. Mikrofiber navlaka ima veliku moć sakupljanja prašine i traje preko 100 ciklusa pranja.

Osim što čuvate vaše zdravlje, korišćenjem ovog aparata sebi znatno olakšavate posao održavanja higijene u svom domaćinstvu.

povezani proizvodi