proizvodi

Korisni pomoćnik u svakoj radionici

20.09.2019.

Na tržištu postoji više vrsta usisivača različitih namjena i sa različitim funkcijama.

Naši višenamjenski usisivači izuzetno su robusni i idealno opremljeni za brzo i temeljno čišćenje svih područja u kući ili izvan kuće, npr. u podrumu, garaži ili terasi. Bilo da se radi o suvoj ili mokroj, krupnoj ili sitnoj nečistoći: zahvaljujući svojoj opremi pouzdano odstranjuju razne vrste nečistoća. A zbog svoje velike snage usisavanja, kao i posebno razvijenih mlaznica moguće je lako usisati čak i veću prljavštinu.

Na tržištu postoje i usisivači za higijensko čišćenje tepiha, tapaciranih površina, dušeka, tekstilnih zavjesa i automobilskih sjedišta. Kärcher usisivači za pranje uz pomoć pritiska duboko u vlakna ubrizgavaju sredstvo za čišćenje rastvoreno u vodi, pa ga ponovo usisavaju zajedno s rastvorenom nečistoćom. Tako će se masnoća, prljavština i neugodni mirisi efikasno odstraniti. Osim toga, ovi su uređaji prikladni za osobe koje pate od alergija i domaćinstva s kućnim ljubimcima.

Bilo da se radi o pepelu od roštilja tokom ljeta, ili iz kamina tokom zime, usisivači za pepeo i za suvo usisavanje lako i temeljno uklanjaju ostatke. Pri tome specijalno razvijeni postupak ispitivanja garantuje sigurnost na najvišem nivou. A zahvaljujući jedinstvenom filterskom sistemu, moguće je brzo usisavanje čak i velikih količina nečistoće.

Naš predlog za pomoćnika kojeg definitivno morate imati u svojoj garaži je Profi Air višenamjenski usisivač, jake usisne snage od 1.300 W, energetski efikasan sa rezervoarom od 20 l, okretan i lak za upotrebu, idealan za garaže, automobile, radionice. Bilo da se radi o krupnoj prljavštini u radionici, sitnoj prašini u kući ili vodi u podrumu, Profi Air ima odgovor na svaki izazov.

povezani proizvodi