proizvodi

Satovi kao neprevaziđeni elementi dekora

05.02.2019.

Oplemenite prostor u kojem živite ili radite postavljanjem satova. Bilo da se radi o zidnim ili stonim satovima, oni daju posebnu notu elegancije.

Predstavljaju jedan od važnijih elemenata u uređenju doma, jer upotpunjuju izgled enterijera, poput umjetničkih djela. Osim toga, pravilnim izborom sata možete vizuelno povećati izgled vaše prostorije. Sa stilskim dodacima uvijek morate biti oprezni, jer među širokim izborom satova morate pronaći odgovarajući za vaš kutak.

Ukoliko ste opremili dom ili kancelariju u nešto savremenijem stilu, onda birajte satove koji su modernog i neobičnog izgleda. Takvi su satovi najčešće napravljeni od metala i akrila, u sivo-crnoj kombinaciji boja, sa oštrim linijama.

Ako ste, pak, više za onu tradicionalniju i topliju varijantu uređenja enterijera, sofisticirani satovi napravljeni od punog drveta i sa otkrivenim mehanizmima su idealno rješenje.

Podsjećanja radi, prvi zidni sat se pojavio u 17. vijeku i pokazivao je samo časove, ali ne i minute. U današnjem, savremenom svijetu, kao i u ponudi Okova, možete birati raznolike satove koji odgovaraju svim modnim stilovima. Bilo da volite rustične modele, retro dezene ili satove sa oblikom koji odstupa od klasičnog okruglog, sve to možete pronaći u Okov centrima širom Crne Gore.

Satovi nisu rezervisani samo za dnevne boravke, već ih možete postavljati i u kuhinjama, kao i dječijim sobama. Tu su dozvoljene jako šarene kreacije koje će otopliti prostor u kojem se nalaze.

U spavaćim sobama preovladava izbor stonih satova koji ne zauzimaju velik prostor, a opet daju poseban šarm. Najaktuelniji satovi su digitalni, koji osim što pokazuju vrijeme i imaju alarm, mogu pokazivati temperaturu i vlažnost vazduha u prostoriji. Možda neki od najdražih su oni koji imaju ugrađen i radio u sebi, te su jako praktični za upotrebu.

Svakako, najvažnija funkcija satova jeste da pokazuju tačno vrijeme, ali ukoliko imate izražen osjećaj za dekorisanjem, onda pravim odabirom satova možete zaokružiti cjelokupan izgled vašeg prostora.

Osim u Okov centrima, najljepše modele satova po najpovoljnijim cijenama, možete poručivati i putem webshopa.

povezani proizvodi