proizvodi

Trikovi za savršeno uređeno dvorište

21.03.2019.

Bašta ili dvorište su idealan kutak za uživanje i odmor, a osim toga ostavljaju prvi utisak na goste koji vas posjećuju.

Jedno od najlješih godišnjih doba je već zakucalo na vrata, pa brže bolje iskoristite duže dane da se posvetite uređenju vaše oaze mira. Bilo da imate dvorište ili terasu, možete potpuno osvježiti ili promijeniti izgled kombinacijom raznolikog cvijeća i mašte. Osim što ćete biti zadovoljni izgledom vašeg novog dvorišta, slobodno vrijeme ćete pametno utrošiti, a iskoristićete najljepši period proljeća kada se priroda budi i počinje da buja.

Za pravu domaćicu ili domaćina, potrebno je i adekvatno oruđe za rad! Ukoliko ste već izabrali cvijeće koje želite da posadite, nužno vam je i nešto čime ćete okopavati zemlju, a praktično rješenje je teleskopska vrtna motičica koja je idealna za okopavanje, grabuljanje, ali i da dohvatite veću površinu budući da se njena drška produžava.

Kako se ne biste mučili da iz više puta donosite alat, sadnice, đubrivo i ostale stvari, najbolje je da sve stavite u kantu-kolica koju sa lakoćom možete premještati sa jednog mjesta na drugo.

Nakon što ste završili sa sađenjem, da bi vaš rad uspio, morate zalivati baštu! Da ne biste gubili previše vremena na zalivanju, zašto to ne biste prepustili nekome da uradi umjesto vas, ili još bolje – nečemu? Idealno sredstvo jeste tajmer za navodnavanje, koji ima mogućnost ponavljanja programa svakog dana u isto vrijeme.

U međuvremenu, možete iskoristiti slobodno vrijeme i uživati u bojama i mirisima proljeća, upravo u vašem vrtu, njišući se u mreži za ljuljanje koju možete postaviti bilo gdje – na sredini dvorišta, na terasi ili u nekom kutku gdje se možete u potpunosti odmoriti. Da bi vam pri ruci uvijek bilo ohlađeno piće, za potpuni ugodađaj vam preporučujemo koktel sto koji možete koristiti za skladištenje i hlađenje pića!

Kako biste u potpunosti zaokružili izgled vašeg vrta, istakli ljepotu baštenskog cvijeća i osvijetlili stazice, nezaobilazne su svjetiljke. Preporučujemo vam LED solarne svjetiljke u obliku cvijeta, ptice ili patuljka. Budući da se tokom dana pune sunčevom energijom, one su idealne za uštedu budžeta, kao i stvaranje prijatne atmosfere.

Sve ove proizvode, a i mnogo bogatiju ponudu možete naći u svim Okov prodavnicama širom Crne Gore, kao i na Okov webshopu.

povezani proizvodi