proizvodi

Unesite šarm u vaše dvorište: prednosti tehnoratana

16.05.2019.

Popodnevno odmaranje nakon posla ili uživanje uz prvu jutarnju kafu mnogo je prijatnije kada imate udobnu garnituru, a to sve zajedno vam može popraviti dan! Ipak, jako je bitno i od čega je napravljena garnitura, a trenutno jedan od najpopularnijih materijala je tehnoratan. Ovaj izdržljivi materijal je pogodan kako za domaćinstvo, tako i za ugostiteljstvo.

Nijedno dvorište ili terasa se ne mogu zamisliti bez baštenske garniture, a budući da se nalazi na otvorenom prostoru, izuzetno je važno da vaša garnitura bude otporna na razne spoljašnje uticaje, kao što su sunce i kiša.

Sintetički ratan ili tehnoratan je materijal koji je inspirisan prirodnim ratanom, ali je izrađen od sintetičkog i fleksibilnog polietilena. To ga čini dugotrajnijim, fleksibilnijim i izdržljivijim i u odnosu na drvo i metal...

Odabirom baštenske garniture od tehnoratana, bićete mirni na duže staže, jer ne postoji bojazan da će se materijal oštetiti usljed atmosferskih uticaja. Čak ne morate brinuti ni ako ostavljate namještaj na kiši, pošto nije podložan upijanju vlage i rđanju. Jastuci su, uglavnom, napravljeni od poliestera, te i oni mogu izdržati obilne padavine.

U našoj ponudi možete naći bogat izbor baštenskih garnitura od tehnoratana koje se, zahvaljujući svom modernom dizajnu, lako uklapaju u različite stilove. Na raspolaganju su različite kombinacije setova, ali i pojedinačni elementi namještaja, u različitim bojama i dimenzija. Osim mogućnosti kupovine na licu mjesta, možete kupovati i putem webshopa.

Održavanje baštenskog namještaja od tehnoratana je vrlo lako. Dovoljno je da u jednoj posudi pomiješate toplu vodu i deterdžent, pa nakvašenom krpom prečistite namještaj. Za tili čas će garnitura biti suva, te opet možete uživati u njenoj udobnosti. U međuvremenu, kada namještaj ne traži generalno čišćenje, dovoljno je isprati ga vodom.

Iskoristite aktuelnu ponudu baštenskog namještaja od tehnoratana i doživite potpuno novu vrstu zadovoljstva i komfora u vašem dvorištu!

povezani proizvodi