proizvodi

(VIDEO) Grijanje na struju: Panel konvektori TESY

19.10.2015.

Zbog čistoće i lakoće upotrebe, mnogi se opredjeljuju da svoje domove griju na električnu energiju. Za one koji koriste ovaj način grijanja najbolje rješenje su konvektorske grijalice.

Rad panel konvektora zasnovan je na principu strujanja toplog vazduha naviše, bez ventilatora. Njihovi grijači napravljeni su od legura i imaju veliku grejnu površinu, zbog čega i odaju veliku toplotu. Dodatna prednost je što za njihovo korišćenje nije neophodna trofazna struja, već ih je dovoljno prikopčati na "obične", monofazne utičnice.

Panel konvektore, dakle, karakteriše visok stepen efikasnosti i ekonomičnosti - količina toplote koju po utrošenom kW emituju je mnogo veća nego kod ostalih načina grijanja koji koriste električnu energiju.

Konvektore koje možete pronaći kod nas proizvodi renomirana kompanija Tesy iz Bugarske. Tesy je jedan od najvećih proizvođača električnih uređaja za grijanje na tržištu i ima tradiciju dugu 15 godina. 

Tesy panel konvektore karakteriše do 25% brže zagrijavanje prostorija, kao i za 21% manja potrošnja struje, u odnosu na standardne električne grijalice.

Konvektori dolaze sa mehaničkim ili elektronskim termostatom - kod uređaja sa elektronskim termostatom, moguće je preciznije podesiti željenu temperaturu, čime se smanjuje i potrošnja enerije.

Ispod možete pogledati kratak prilog koji smo pripremili za vas, a našu ponudu električnih grijalica možete pogledati ovdje.

Ukoliko želite da budete u toku sa svim novostima i aktuelnostima kod nas, prijavite se na mailing listu ovdje.