proizvodi

(VIDEO) Kupatilska galanterija sa vakuum nosačima

30.11.2016.

Kupatilo je skoro pa nezamislivo bez polica, držača, vješalica i sl. Oni, pored svoje funkcionalnosti, takođe bitno utiču na estetiku prostora.   
Međutim, veoma čest problem kod postavljanja kupatilske galanterije je bušenje rupa u zidovima. Zbog bojazni da će nešto uraditi kako ne valja, ljudi angažuju majstore, što im oduzima i novac i vrijeme. A ako odlučite da maknete nešto od postavljenog, morate nečim da pokrijete rupe, koje kvare izgled vašeg kupatila...

Zato vam nudimo jednostavno, a vrhunsko rješenje – žičanu galanteriju sa vakuum nosačima! Od držača sapuna, sunđera, vješalica do ugaonih polica, sve to možete montirati i razmontirati kako i kad vama odgovara. Izlišno je govoriti o jednostavnosti te dvije radnje. I ne brinite, vakuum nosači su jako čvrsti i izdržavaju teret isto kao da ste montirali pomoću tipli (što je takođe moguće).

Dio naše ponude ovih proizvoda pogledajte na OVOM i OVOM linku.

Za detaljnije informacije o ovim proizvodima, kao i načinu postavljanja i skidanja, možete saznati u prilogu kojeg smo vam pripremili: Ukoliko želite da budete u toku sa našim aktivnostima, prijavite se na mailing listu ovdje.