proizvodi

(VIDEO) Roletne na solarni pogon

15.09.2016.

Tokom ljetnih mjeseci sunce prouzrokuje veliku količinu toplote u unutrašnjim prostorijama. Roletne na solarni pogon su odlično rješenje sa kojim možete značajno umanjiti ovaj problem. Uz njihovu pomoć lako se kontroliše količina svjetlosti i toplote koje prostorije dobijaju čime se znatno smanjuju troškovi hlađenja ili grijanja vašeg doma. 

Njihov mehanizam je veoma lak za montažu tako da ih, uz pažljivo praćenje uputstava i odgovarajući alat, možete samostalno postaviti. Sastoje se od dekorativnog platna i mehanizma sa solarnim pogonom. Podizanje i spuštanje roletne se vrši ručno ili preko elektronskog upravljača, a solarna ćelija jačine 9 volti obezbjeđuje do 80 minuta rada motora. U našoj ponudi možete pronaći 5 veličina solarnih roletni, u nekoliko dezena koji se lako uklapaju u svaki ambijent.

Platna solarnih roletni, napravljena od poliestera, su veoma otporna na vremenske uticaje. Lako se održavaju usisavanjem ili brisanjem vlažnom krpom. Okovi  i sajle su urađene od plemenitog, nerđajućeg čelika. 

Spoljašna roletna na solarni pogon je idealan način da se shodno dobu dana ublaži ili poveća doza dnevne svjetlosti u prostorijama i obezbjedi privatnost.

Veliki izbor roletni na solarni pogon, koje proizvodi njemačka Gardinia, možete pronaći u Okov centrima, a dio ponude pogledajte ovdje.

Ukoliko želite da budete u toku sa našim aktivnostima, prijavite se na mailing listu ovdje.