proizvodi

Okov otvorio veliki prodajni centar u Beogradu

11.03.2019.

Kompanija Okov, koja sa velikim uspjehom posluje u Crnoj Gori već punih 25 godina, otvorila je prvi prodajni centar u Beogradu, na Bežanijskoj kosi, gdje na jednom mjestu nudi sve za radionicu, baštu i domaćinstvo.

Okov prodajni centar u Beogradu, koji se prostire na 10 000 kvadratnih metara sa 13 robnih grupa i preko 40 000 inovativno i pažljivo izloženih artikala, simbolično je otvoren u subotu, 9. marta mađioničarskim trikom oslobađanja iz okova.

„Nakon zaokruživanja teritorije Crne Gore sa 15 savremenih maloprodajnih objekata, odlučili smo se za širenje tržišta, a prvi logičan korak bio je, naravno, Beograd. Kupovina i opremanje objekta u kojem se nalazimo predstavljaju ubedljivo najveću investiciju u istoriji Okova. Zato ćemo dati sve od sebe da Okov centar na Bežanijskoj kosi postane omiljeno mesto svih Beograđana, i siguran sam da ćemo opravdati i prevazići vaša očekivanja u pogledu širine asortimana i kvaliteta proizvoda, profesionalne i srdačne usluge, ali i cena“, izjavio je vlasnik i generalni direktor Okova, Gojko Bajović.

Kompanija Okov ima odličnu saradnju sa čak 350 svjetskih brendova proizvoda za radionicu, baštu i domaćinstvo.

„Provjeren maloprodajni koncept sa savršeno urednom i pregledno izloženom robom pruža potrošačima jedinstvenu mogućnost da na jednom mjestu obave kupovinu svega što im je potrebno za radionicu, baštu i domaćinstvo. Naša analiza tržišta je pokazala da prijestonici Srbije nedostaje baš takav objekat, te smo došli do procjene da je sada pravi trenutak predstaviti se i na ovom tržištu u najboljem svjetlu, kao zrela i ozbiljna kompanija“, dodaje Bajović.

Neposredno nakon otvaranja Okov centra na Bežanijskoj kosi, biće dostupan i webshop za poručivanje proizvoda, koji će omogućiti svima koji nisu u blizini Beograda ili koji nemaju vremena da odu lično u trgovinu, da sve završe putem interneta. Ponuda na Okov webshop-u će svakodnevno biti dopunjavana najinteresantnijim proizvodima iz prodajnog centra. Osim prednosti online naručivanja i dostave na kućnu adresu, potrošači će imati pristup i specijalnim popustima koji će važiti samo za porudžbe na webshop-u.

Kao kompanija koja je prepoznata po poštovanju svojih zaposlenih i nagrađivana za dobre međuljudske odnose, ponosni smo na to što je u ovom objektu zaposleno preko 80 ljudi.

U narednim godinama se planira otvaranje i u ostalim gradovima Srbije. Sada nam se pruža prilika da se upoznamo sa kulturološkim i administrativnim specifičnostima tržišta Srbije. Vjerujemo da će uspjeh ovog projekta biti vjetar u leđa da u narednim godinama napravimo respektabilni lanac maloprodaja u ovoj državi“, ističu iz kompanije Okov.