proizvodi

dostava proizvoda

Dostavu robe poručene na webshop-u www.okov.me vrši kurirska služba Montenomaks.

Troškovi dostave se razlikuju u zavisnosti od ukupne težine (mase) robe sa porudžbine i uvijek su jasno istaknuti, kako na stranici proizvoda-robe, tako i u korpi.

Sva poručena roba biće dostavljena na adresu kupca u roku od 1 do najviše 5 radnih dana. U slučaju da kupac živi u stambenoj zgradi kurir je obavezan da robe dostavi do ulaza u zgradu, dok kupac mora organizovati dalji prenos pošiljke do svog stana.

Kurirska služba će najviše dva puta pokušati da izvrši dostavu. Ukoliko ne pronađe kupca na navedenoj adresi i ne uspije da s njim stupi u kontakt putem navedenog broja telefona, porudžbina će biti poništena. Ako je u pitanju porudždbina koja je plaćena online (karticom banke), kupcu će biti vraćen novac.

Prije predaje poručene robe kurirskoj službi, naši zaposleni detaljno će je provjeriti i osigurati da na njoj nema vidljivih oštećenja. Roba će biti pakovana na način koji sprječava njeno oštećenje u prevozu. Prilikom preuzimanja robe od kurirske službe, kupac je dužan da je pregleda i za sva eventualna oštećenja uloži prigovor licu koje vrši isporuku. Naknadne reklamacije ne mogu biti uvažene.