proizvodi

Okovu uručena plaketa za društveno odgovorni rad

06.05.2019.

Predstavnici Fudbalskog kluba Berane, na čelu sa Nebojšom Đukićem  i Zoranom Jojićem  uručili su Plaketu kompaniji „Okov“, prenosi Espona. 

Oni su tako izrazili zahvalnost na iskazanoj pomoći u vidu donacije najmodernije sportske opreme kojom su „obučeni“ fudbaleri tog kluba.

„Okov“ je u zimskoj pauzi kupio kompletnu opremu Fudbalskom klubu Berane, a vrijednost donacije je iznosila 4.300 eura.

Uručujući Plaketu, Zoran Jojić je iskazao zahvalnost u ime fudbalera, kompletnog kluba i Opštine Berane.

“Želim da vam se zahvalim u ime fudbalera  kao i Opštine Berane, na ovom divnom potezu, kojim ste pokazali da je „Okov“ kompanija društveno odgovorna. Upućujemo  vam posebnu zahvalnost i želimo da se na vas ugledaju i druge privatne kompanije. Poznavajući mentalitet i vaspitanje ovih momaka, siguran sam da će svaki fudbaler pokušati da vam se oduže što boljom igrom i ponašanjem”, kazao je, između ostalog, Jojić.

Izražavajući zahvalnost na donaciji i uručujući Bajoviću uramljenu sliku dresa sa grbom FК Berane, Nebojša Đukić je kazao da je potez vlasnika„Okova“ ouševio sve u klubu.

“Sa koliko ponosa naši fudbaleri nose grb FК Berane, sa isto toliko nose i sportsku opremu koju ste nam donirali. U ime čitavog kluba, zahvaljujem se na poklonu”, naglasio je Đukić.

Bajović je istakao da je kompanija “Okov” od svog postojanja težila da bude društveno odgovorna i pomogne sportistima i sportskim kolektivima.

“Bili smo među prvim privatnim preduzećima koja su pomagala i pomažu sportiste i tako radimo do danas. Drago mi je što smo bili u mogućnosti da pomognemo i vaš klub” naglasio je Bajović.