Uskoro veliki Okov centar u Novom Sadu

04.09.2023

Kompanija Okov, koja od 2019. godine sa uspjehom posluje i na tržištu Srbije, uskoro će otvoriti veliki prodajni centar u Novom Sadu.

Time se nastavlja uspješna regionalna ekspanzija ove kompanije, koja će poslije Beograda i Čačka, otvoriti svoj treći objekat na srpskom tržištu. U toku ove godine izgrađen je i veliki distributivni centar u glavnom gradu Srbije, čime su se stekli uslovi za dalje širenje prodajne mreže.

Budući prodajni objekat u Novom Sadu se nalazi u Industrijskoj zoni, preko puta Novkabel kule, imaće prodajnu površinu od 5.000 kvadratnih metara i veliki broj parking mjesta. Planirani asortiman se sastoji od 40.000 artikala za radionicu, baštu i domaćinstvo.

U Okov centrima, osim veoma širokog asortimana, kupci mogu uživati u savršeno urednoj i pregledno izloženoj robi. To poboljšava iskustvo kupovine i znatno skraćuje vrijeme potrebno za pronalaženje traženih proizvoda.

Novi prodajni centar zaposliće 60 radnika koji će proći brojne obuke kako bi mogli na pravi način da usluže kupce.

Početkom 2019. godine smo otvorili prvi prodajni centar u Beogradu, a dvije godine kasnije i u Čačku. Kao što smo očekivali, naš maloprodajni koncept je brzo stekao popularnost među kupcima što nam je dalo vjetar u leđa za otvaranje prodajnih centara u drugim gradovima Srbije“. saopšteno je iz kompanije.

Otvaranje objekta je planirano do kraja ove godine.

Osim maloprodajnih objekata u Beogradu i Čačku, proizvode ove kompanije na tržištu Srbije kupci mogu poručiti preko webshopa.